Onze diensten

Theoretisch service model

Ondersteuning op alle niveaus's

Wederkerend systeem

Wat wil bovenstaand schema nu eigenlijk zeggen

Met Smart Steven Vets willen we ons niet enkel focussen op één punt in de hele service keten maar zoeken we eerder naar verbredingen & optimalisatie in alle onderdelen van dienstverlening. Zo komen we dichter bij het uiteindelijke doel, een efficiëntere uitvoering van de dienstverlening om zoveel mogelijk kansen te genereren die mensen kunnen gebruiken om hun welzijn te verbeteren.

Dit is voor elke schakel in de keten verschillend, en toch weer net niet zo verschillend als we denken. Aan de linkerzijde zien we een cyclus die we heel vaak zien terugkomen. We bepalen eerst het DNA en de cultuur van entiteit zodat de vorm ervan heel duidelijk is voor iedereen. Een beetje zoals we op deze pagina trachtten te doen met het serviceportfolio van SMART Steven Vets :). Eens we weten wie we zijn kunnen we gaan bepalen wat we gaan doen. Deze doelstellingen gieten we in een overzicht en trachtten we dan samen uit te werken in de praktijk. Achteraf volgt dan een evaluatie en leren we weer veel bij over onze werking.

We kunnen deze cyclus toepassen op elke schakel (of stakeholder) in de service keten. Echter zal de invulling ervan verschillen. Een gemeentebestuur wil niet altijd dat geen wat een sportclub wil. Een werknemer wil niet altijd dat geen zijn manager wil. Het DNA kan verschillen maar beide partijen zijn nodig om een optimale dienstverlening tot stand te brengen. Met Smart steven Vets willen we oplossingen vinden en aanreiken voor zowel de operationele als strategische hindernissen die jullie allemaal wel zullen hebben.

Hoe ziet dit eruit in de praktijk

Enkele voorbeelden

SMART Panna Kampenhout 2023

Een proefopstelling in het kader van een schoolopleiding lijkt toch plezanter te zijn dan gedacht. Wat als we de jeugd eens laten voetballen “street style” in een pannakooi? Een 20 tal kinderen probeerden het uit. Het slechte weer dwong ons last minute nog naar binnen maar de fun was er zeker niet minder op.

Opleidingen

We gaven voor een 65 tal gemotiveerde trainers een demosessie omtrent “opbouwen van achteruit”. Dit in samenwerking met Voetbal Coaches Vlaanderen, Voetbal Vlaanderen en Sportbeat. Je kan de nabeschouwing hieronder nalezen.
Herbekijk op Sportbeat.be

Onze targets voor 2023

0 +

Individuele ondersteuning

0 +

Opleiders/managers bereiken

0 k

ondernemingen ondersteunen

0 +

Contactmomenten

Laten we samen aan de slag gaan in jouw project. 🎈

Neem contact op met ons via ondestaande knop. We koppel zo spoedig mogelijk naar jou terug.